Ilmainen toimitus yli 200€

Palautus 14 päivää

Mukava vaatetus

Katso tiedot

Onepiece French Terry Jumpsuit Speeding Cars

6867 €
Koko-opas

Yksilöi tämä tuote jollakin alla olevista symboleista. Valittu merkki asetetaan tuotteeseen haluamasi tekstin kanssa.

+ 511 €

Merkkejä jäljellä: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

YKSILÖI TÄMÄ TUOTE

(Kuvan tuotteessa näkyvä painettu teksti on tarkoitettu ainoastaan esimerkiksi.)

Yksilöi tuote Onepiece French Terry Jumpsuit Speeding Carslapsesi nimellä tai millä tahansa haluamallasi tekstipainatuksella. Kiinnostuitko?

Jos mietit, kuinka yksilöintipalvelu toimii, on tämä sivu juuri sinua varten luotu. Yksilöintiperiaate on hyvin yksinkertainen!

Voit yksilöidä lukuisia eri iELM-tuotteita lapsesi nimellä tai millä tahansa haluamallasi tekstipainatuksella. Poikkeustapaukset, joissa yksilöinti ei onnistu, on mainittu erikseen. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa haluamasi teksti tuotesivulla olevaan tekstikenttään. Toimitettu tuote on aina pyytämälläsi tekstillä varustettu eikä tuotesivulla esiteltävä mallikappale.

Tiimimme valitsee etukäteen tekstipainatuksen ja vetoketjun värit, jotta ne sopivat täydellisesti yhteen tuotteiden värimaailman kanssa.

Asiakkaamme arvostavat kovasti tekstipainatukseen perustuvaa yksilöintipalveluamme. Koska huomioimme aina sinun tarpeesi, tarjoamme lisäksi mahdollisuuden yksilöidä kunkin tuotteen lapsille sopivilla symboleilla. Oli valitsemasi symboli sitten vaikkapa sydän tai tähti, lapsesi osaa varmasti iloita vaatteidemme ainutlaatuisuudesta. Kullakin tuotesivulla on lista erikoismerkeistä, joista voit valita mieleisesi yksilöidessäsi tuotetta.

Yksilöinti ei olisi mahdollista, ellei painatusta tehtäisi laadukkailla GOTS-sertifioiduilla (Global Organic Textile Standard) materiaaleilla. Kunkin tuotteen värimaailma on tarkoin valittu niin, että yksilöity teksti tai symboli erottuu hienosti.

Rohkeille, kauniille ja persoonallisille lapsille suunniteltujen tuotteidemme punainen lanka on lapsuuden viehättävä lumous.

Yksiosaiset haalarit RANSKALAISESTA FROTEESTA

HUOMIO: TUOTTEET EIVÄT OLE VALMISTETTU SOFTSHELLISTÄ

Supermukavat ja pehmeän tuntuiset yksiosaiset haalarit hupulla, jotka on valmistettu GOTS-sertifioidusta ranskalaisesta froteesta. Yksiosaisissa haalareissa on täyspitkä vetoketju helppoa vaihtamista ja käyttöä varten.

ASUIDEA:
Pidä niitä OOTD:nä (päivän asuna) tai kerroksena vedenpitävien softshell-haalareiden alla.

- 92 % GOTS-sertifioitua ranskalaista froteeta, 8 % elastaania
- Vetoketju leukasuojalla.
- Pesu 40 asteessa nurinpäin käännettynä

Saatavilla nimiprintillä haalareiden etuosassa.