ILMAINEN TOIMITUS

yli 200€

Palautus 14 päivää

Mukava vaatetus

Katso tiedot

Tietoa Meistä

iELM perustettiin vuonna 2013 Ruotsissa Olemme pieni perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa rajallisia eriä vaatteita ja pyrkii tarjoamaan lapsille ainutlaatuisia asuja oikeaan hintaan. Kaikki vaatteemme valmistetaan Euroopan unionin alueella kirkkaissa ja ilmavissa työpajoissa, joissa käytetään huipputekniikkaa. Tuemme paikallisia yhteisöjä tarjoamalla erinomaiset työolot. Tällä hetkellä meillä on yli 500 000 asiakasta sekä yli 250 000 seuraajaa Facebookissa, ja visionamme on laajentaa toimintamme kaikkialle Eurooppaan.

Filosofiamme mukaisesti päätimme osallistua ja sitoutua YK:n Global Compact -aloitteeseen ja sen periaatteisiin, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin, työoloihin, ympäristöön ja lahjonnan ehkäisyyn.

iELM-brändin inspiraationlähde olivat yrityksen perustaneet perheen neljä lasta.

Periaatteenamme on luoda innovatiivisesti suunniteltuja lastenvaatteita, joissa yhdistyvät ulkonäkö, toiminnallisuus ja tunne. Asumme ovat tyyliltään yksinkertaisia ja siksi ajattomia. Kangas on asuissamme etusijalla, samalla kun pienet yksityiskohdat muuttavat vaatteet todella erityislaatuisiksi. Useimmat asut sopivat niin tytöille kuin pojillekin, mikä on meille tärkeää. Vaatteet on valmistettu kestävästä, toistuvia pesuja hyvin sietävästä kankaasta, ja ne ovat pehmeitä sekä mukavia päällä, joten pikkuiset voivat huoletta pitää hauskaa. Näistä vaatteista tulee helposti niin lasten kuin aikuistenkin suosikkeja.

iELM vaatteet erottuvat muista värikkäine kankaineen ja räikeine kontrasteineen. Meille kaikkein tärkeintä on toimittaa korkealaatuisia tuotteita, ja voit luottaa siihen, että me pienenä perheyrityksenä olemme aina valmiita auttamaan ja tarjoamaan parasta asiakaspalvelua.

Löydät iELM-lastenvaatteet vain verkosta.

ALV-numero: RO34988239