ILMAINEN TOIMITUS

yli 200€

Palautus 14 päivää

Mukava vaatetus

Katso tiedot
Tämä haalari ei ole ulkoilma- seikkailuja varten, se on vain sisätiloissa tapahtuvaa hauskanpitoa varten.
Se ei ole valmistettu softshellistä, joten se EI OLE TUULEN- EIKÄ VEDENPITÄVÄ. Sen sijaan se on suunniteltu erityisesti sisätiloihin ja on mukavampi (sisältää GOTS-sertifioidulla luomupuuvillalla), joten lapsesi iho voi hengittää.

Onepiece French Terry Jumpsuit Ducks

2916 € 6659 €
Koko-opas

Yksilöi tämä tuote jollakin alla olevista symboleista. Valittu merkki asetetaan tuotteeseen haluamasi tekstin kanssa.

+ 511 €

Merkkejä jäljellä: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

YKSILÖI TÄMÄ TUOTE

(Kuvan tuotteessa näkyvä painettu teksti on tarkoitettu ainoastaan esimerkiksi.)

Yksilöi tuote Onepiece French Terry Jumpsuit Duckslapsesi nimellä tai millä tahansa haluamallasi tekstipainatuksella. Kiinnostuitko?

Jos mietit, miten yksilöityjen lasten ja vauvojen vaateiden palvelu toimii, tämä sivu suunniteltiin ja luotiin erityisesti sinulle.

Yksilöintiperiaate on hyvin yksinkertainen!

Voit mukauttaa iELMin eri vaatetuotteita muutamaa asianmukaisesti merkittyä poikkeusta lukuun ottamatta lapsesi nimellä tai millä tahansa haluamallasi tekstipainatuksella. Sinun tulee vain kirjoittaa haluttu teksti käytettävissä olevaan kenttään tuotesivulla. Toimitettu tuote on aina se, jonka sinä valitsit, eikä mallina esitelty tuote tuotesivulla.

Tiimimme valitsee painetun tekstin ja vetoketjun värit, jotta ne sopivat täydellisesti yhteen tuotteiden värimaailman kanssa.

Asiakkaamme ovat suuresti arvostaneet painettuun tekstiin perustuvaa vauvojen vaatteiden yksilöintipalvelua. Koska huomioimme aina sinun tarpeesi, tarjoamme lisäksi mahdollisuuden yksilöidä kunkin tuotteen lapsille sopivilla symboleilla. Oli valitsemasi symboli sitten vaikkapa sydän tai tähti, lapsesi osaa varmasti iloita vaatteidemme ainutlaatuisuudesta. Kullakin tuotesivulla on lista erikoismerkeistä, joista voit valita mieleisesi yksilöidessäsi tuotetta.

Mukautettua lasten ja vauvojen vaatepalvelua ei voitaisi toteuttaa, jos painatusta ei tehtäisi laadukkaille GOTS-sertifioiduille (maailmanlaajuisen luonnonmukaisen tekstiilin standardi) materiaaleille. Jokaisen tuotteen värimaailma on valittu tarkkaan niin, että mukautettu teksti tai symboli erottuu aina hyvin.

Rohkeille, kauniille ja persoonallisille lapsille suunniteltujen tuotteidemme punainen lanka on lapsuuden viehättävä lumous.

Yksiosaiset haalarit RANSKALAISESTA FROTEESTA

HUOMIO: TUOTTEET EIVÄT OLE VALMISTETTU SOFTSHELLISTÄ

Supermukavat ja pehmeän tuntuiset yksiosaiset haalarit hupulla, jotka on valmistettu GOTS-sertifioidusta ranskalaisesta froteesta. Yksiosaisissa haalareissa on täyspitkä vetoketju helppoa vaihtamista ja käyttöä varten.

ASUIDEA:
Pidä niitä OOTD:nä (päivän asuna) tai kerroksena vedenpitävien softshell-haalareiden alla.

- 92 % GOTS-sertifioitua ranskalaista froteeta, 8 % elastaania
- Vetoketju leukasuojalla.
- Pesu 40 asteessa nurinpäin käännettynä

Saatavilla nimiprintillä haalareiden etuosassa.
-56%