Tietoa Meistä

Linda Tisäter Dragan perusti iELM-yrityksen (Filip and Family SRL) vuonna 2013 Ruotsissa. Olemme pieni perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa rajallisia eriä vaatteita ja pyrkii tarjoamaan lapsille ainutlaatuisia asuja oikeaan hintaan. Tällä hetkellä meillä on yli 80 000 asiakasta Ruotsissa sekä yli 100 000 seuraajaa Facebookissa, ja visionamme on laajentaa toimintamme kaikkialle Eurooppaan.

Nimi iELM sai innoituksensa neljästä lapsestamme, Idasta, Elinistä, Liviasta ja Marcelista. Juuri he myös antavat meille energiaa jatkuvaan kehitykseen ja uusiin ideoihin.

Periaatteenamme on luoda innovatiivisesti suunniteltuja lastenvaatteita, joissa yhdistyvät ulkonäkö, toiminnallisuus ja tunne. Asumme ovat tyyliltään yksinkertaisia ja siksi ajattomia. Kangas on asuissamme etusijalla, samalla kun pienet yksityiskohdat muuttavat vaatteet todella erityislaatuisiksi. Useimmat asut sopivat niin tytöille kuin pojillekin, mikä on meille tärkeää. Vaatteet on valmistettu kestävästä, toistuvia pesuja hyvin sietävästä kankaasta, ja ne ovat pehmeitä sekä mukavia päällä, joten pikkuiset voivat huoletta pitää hauskaa. Näistä vaatteista tulee helposti niin lasten kuin aikuistenkin suosikkeja.

"Tulen onnelliseksi nähdessäni lapsia puettuina iELM-vaatteisiin, eikä niitä voi olla tunnistamatta. Vaatteet erottuvat joukosta värikkäiden kankaidensa ja kontrastiensa ansiosta. Meille kaikkein tärkeintä on toimittaa korkealaatuisia tuotteita, ja voit luottaa siihen, että me pienenä perheyrityksenä olemme aina valmiita auttamaan ja tarjoamaan parasta asiakaspalvelua."

Linda Tisäter Dragan, iELMin perustaja

Löydät iELM-lastenvaatteet vain verkosta ja mobiililaitteellasi.

ALV-numero: RO34988239